Om oss


MonITek AS ble vårt nye navn 08.12.2022. Før dette het vi IT-Hjelpen AS og før dette IT-hjelp Viggo A. Eriksen som er grunnleggeren av firmaene. Det hele startet opp i 2007 som et lite firma hvor man hjalp venner og kjente ved siden av vanlig jobb. Vi har også vært med i et samarbeid som heter Multimedia Teknikk AS fra 2017-2023, men alle 4 eierne her har nå valgt å satse på sine egne "avdelinger". 


Det hele startet som et selskap som skulle jobbe med IT-Tjenester og det utfører vi fortsatt for private og bedrifter. Etter hvert så dukket det opp noen muligheter med monteringstjenester for Inselo AS(tidligere InfoCare Norge AS). Her ble det mye monteringsjobber for både Canal Digital og Viasat. Deretter ble vi innlemmet som forhandlere og foretrukne montører for Allente (Canal Digital Satellitt Norge). Vi er i dag underentreprenører for Allente(Canal Digital og Viasat som har slått seg sammen) og Inselo Norge AS. I tillegg til dette har vi våre faste kunder som ringer oss og trenger hjelp med alt innenfor monteringstjenester, IT og Teknologi. 


Via Allente kan vi tilby både tv, internett og strømmeabonnement til meget konkurransedyktige priser!


Vi har også samarbeidet lenge og er forhandlere og montører for Monsternett og Birdy(tidligere Bigblue, Breiband.no). Her har vi solgt og montert internett tjenester som internett via radiolink (lokale trådløse sender og mottakere). Monsternett er et spennende selskap fra Halden som leverer internettjenester til mange kunder i både eneboliger og hyttemarkedet i Østfold. De har eget radiolink-nett og tilbyr fiberaksess via Telenor til meget konkurransedyktige priser. 


Via Birdy har vi også forhandlet og montert Satellittbredbånd (internett via parabol) for mange som ikke har kunnet få internett eller telefondekning via andre naturlige medier som adsl(kobbernettet lagt ned des 2022), mobilnettet eller andre lokale radiolink'er. 


Vi har gjennom en 12 års periode besøkt og hjulpet over 15.000 forskjellige kunder over hele Østlandet: fra Hvaler til Lillestrøm!

Vårt primærområde i dag er Østfold, men har også kunder utenfor dette som vi betjener. Vi har også kunder som kommer tilbake til oss år etter år for å få hjelp med det vi tilbyr.